TÜRK MUTFAĞI HAFTASI’NDA HABEV STANDI
Binyılları aşan kültür, gelenek, toplumsal miras, hikaye ve derin bir tecrübenin eseri olan zengin Türk Mutfağı, 21-27 Mayıs tarihleri arasında bereketli sofrası eşliğinde, eşsiz serüvenini dünya ile paylaşıyor. Zengin gastronomi kültürünü Türk Mutfağı Haftası kapsamında, üçüncü kez Türkiye Cumhuriyeti’nin dış temsilcilikleri ve yurt içinde tanıtacak olan Türkiye, bu önemli haftanın etkinlikleri sayesinde geniş kitleleri, kadim Türk Mutfağı’nın eşsiz reçeteleriyle tanıştırıyor.
HABEV olarak bugün yöresel yemeklerimizden; Erzincan yöresine ait zervet’i, Yörükkırka’ya ait Madımak ve sac böreği’ni (haşhaşlı, soğanlı ve peynirli) Eskişehir Valiliği önünde Vakfımıza verilen stantta paylaştık.
Türk Mutfağı Haftası’nda bizlere sevgi ve muhabbetle kaynayan ocağımızdaki aşları paylaşma fırsatı veren Eskişehir Valiliği’ne, Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, Valimiz Sn. Hüseyin Aksoy’a ve standımızda bizi yalnız bırakmayan Vali Yardımcısı Sn. Salih Altun’a, değerli annelerimize teşekkür ederiz.
Henüz yorum yapılmamış.